Våra goda potentiella funktionärer, även kallade koalor*, vi vädjar till er för stöd att bygga världens bästa tjällossning. Staben klarar tyvärr inte av detta själva så därför samlar vi in glada människor till att ställa upp på sovsalspass, brännbollen och andra lekar.

Men det är inte bara jobb och slit att vara en av våra koalor, ni får ett utomstädespass, utan sittning, och blir inbjudna till tjällossningens kickoff samt tackphest, får ett märke och en billig t-shirt. Men vi vet att ni studenter oftast har väldigt mycket månad i slutet av pengarna så ta chansen, hjälp till att styra och ställa. Anmälan för att bli en av våra koalor öppnar den 19e Januari, vi erbjuder 30 platser.

Anmälan: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8x5dFTGROsqzIxDNLLFCBx8nXeZKN60et_b0Gemi9oyoLeA/viewform?c=0&w=1

*Koalor sover 18 timmar per dygn. De äter konstant och då endast eukalyptusblad, de är dock väldigt kräsna så av de över 100 olika eukalyptussorterna så äter den endast fyra. Eukalyptusbladen är en drog för koalor så de är konstant halvbäng. Deras försvar mot rovdjur är att lägga sig ner och gråta. Koalor är utrotningshotade eftersom att de lider av klamydia.