Gudarna är upprörda. 2018 började inte bra, Gävlebocken brann aldrig ner och dagen efter så hittades datorvärldens största säkerhetshål nånsin. Gudarna har inte tillfredsställts och det finns bara en lösning. Att festa sönder.

Ni vet, för gudarnas skull.

Därför välkomnar vi er till Örebro och Tjällossningen den 23-25 Mars. Vi vet att det är lite tidigt men gudarna är otåliga. Det är helgen för lekar, brännboll, alkoholförtäring, dimma, overaller och trevligt folk.

Så skaffa ett utomstädespass, inomstädespass eller ställ upp som funkis. Ni får ett jättefint märke.
Anmälan kommer att öppna kl 15.23, 28 Januari, mer info på hemsidan.
Funkisanmälan (Koalor) öppnar den 19e Januari.

Pass:
Utomstädespass (Pris kommer): sovsal, vinbrännboll, lekar, brunch (lördag), frukost (söndag), sittning (lördag), inträde på Bryggan.
Utomstädespass utan sittning (Pris kommer): sovsal, vinbrännboll, lekar, brunch (lördag), frukost (söndag), inträde på kåren, inträde på Bryggan.
Inomstädespass (pris kommer): vinbrännboll, lekar, brunch (lördag), sittning (lördag), inträde på kåren, inträde på Bryggan.
Inomstädespass utan sittning (pris kommer): Vinbrännboll, lekar, brunch, inträde på kåren, inträde på Bryggan.

Betalning ska ske nån gång i framtiden. Info kommer. Alla utomstädespass måste lämna deposition på 100kr/person vid incheckning. Se till att ha jämna pengar. Det finns en bankomat på campus och om ni gör rätt när ni kastar besvärjelserna och utför dansen så kan den till och med innehålla pengar. Depositionen återfås vid utcheckning så länge ni inte typ stjäl en anka.

Spex välkomnas, sånt kan ni anmäla till staben på tjallossningen@hotmail.com. Men försök hålla det på en någorlunda vettig nivå, vi ska försöka bjuda in kungen i år igen.

Parkering finns runtom på universitetet. Ryktena säger att de ändrat priserna.

Datum:
Funkisanmälan: 19e Januari
Tjälisanmälan: 28e Januari

Lokaler:
Bryggan! Pub! Öl! Mat! Billigt! Finns inte Singstar! Ta inte med egen alkohol!

Bärseback är platsen där drömmar blir sanna. Ta med er alkohol och festa till störningsjouren slänger ut er.

Publicum har dött. Vi sörjer fortfarande.

Capslokalen finns kvar, där ska vi festa tills störningsjouren inte kan stå upp länge.

Övrig info: Det är förbjudet att förtära alkohol inne i alla universitetshus. MatNatSex, jag tittar på er.

Alla former av nötter och skaldjur är förbjudna i sovsalarna och matsalen, undvik att spreja parfym, hårspray eller liknande i sovsalarna eller toaletterna. Det är obra att göra sånt inomhus. Vi gillar när folk överlever.